Monday, 16 March 2020

Mary Jardin Hand Sanitizer


Sekarang masih lagi dibuka pre-order Mary Jardin Hand Sanitizer di laman sesawang Mary Jardin. Yang masih tercari-cari bolehlah cepat-cepat order selagi stok masih ada. 

Ada yang buy 1 free 1 dengan harga RM19.90 untuk 60ml (harga tidak termasuk postage). 
Beli natural sanitizer percuma natural sanitizer.
Beli alkohol sanitizer percuma alkohol sanitizer.


Ada juga yang dalam 500ml. 


Alcohol Sanitizer 500ml - RM 45. (Tidak termasuk postage).
Natural Sanitizer 500ml - RM 55. (Tidak termasuk postage). 

Cepat-cepat beli selagi stok masih ada. Boleh klik di sini untuk pembelian hand sanitizer dan produk Mary Jardin yang lain juga. Kalau dekat dengan Star Avenue. Boleh pre-order di website dan kemudian pilih self pick up. Nanti boleh ambil di sana.

Daftar sebagai member percuma sahaja. Klik sini untuk daftar.



Hand sanitizer ni semua orang boleh guna, baik lelaki mahupun perempuan. Dan untuk kanak-kanak lebih disyorkan gunalah natural hand sanitizer. 

p/s: Maaflah buat masa ini saya asyik promosikan hand sanitizer ni aje. Sebab stok yang sangat terhad. Ramai yang nak beli ni. =)

1 comment:

  1. assalamualaikum... hi everything! ;-) sihat ke tu? maaflah... baru laa ni dapat memunculkan diri. bukan sebab kuarantin tapi... err malaslah nak cakap hahaha... tak tau nak cakap apa. just harap lepas ni kita dapat bertegur sapa lagi macam dulu2... jgn lupa jenguk2 blog sy tu. sy dah bersihkan segala habuk dan sawang2 hahaha...see ya!

    ReplyDelete