Thursday, 28 November 2019

Deactivate Facebook


Rasanya adalah dekat lebih dua bulan dah menyahaktifkan akaun Facebook. Kononnya masa tu nak lebih fokus menulis di blog. Tapi.. Tapi.. Entahlah. Saya pun tak tahulah apa yang saya sibuk sangat sampai tak update pun blog ni setiap hari. Huhu.

Sekarang, tengah fikir balik, nak aktifkan semula atau pun tidak akaun Facebook ni. 


Tapi, macam dah tak berapa nak rajin untuk mengaktifkan diri di dunia 'mukabuku' itu. Tapi.. Tapi.. Rasa macam nak cari balik mood mengarang di blog dan buat macam menulis diari. Harapnya menjadilah kali ini. Haha. Harapan..

p/s: Nak jengah ke blog kengkawanlah. Lama tak baca cerita awak semua. [^_^]

2 comments:

  1. Akk pun tk aktif facebook, kdg2 je buka, baca cerita kwn2..

    ReplyDelete
  2. aida aktif di fb hanya utk baca2 update kawan2.
    tak aktif update status sendiri.
    blog? pun kurang aktif :) ha ha ha ha...

    ReplyDelete