Thursday, 28 November 2019

Deactivate Facebook


Rasanya adalah dekat lebih dua bulan dah menyahaktifkan akaun Facebook. Kononnya masa tu nak lebih fokus menulis di blog. Tapi.. Tapi.. Entahlah. Saya pun tak tahulah apa yang saya sibuk sangat sampai tak update pun blog ni setiap hari. Huhu.

Sekarang, tengah fikir balik, nak aktifkan semula atau pun tidak akaun Facebook ni. 


Tapi, macam dah tak berapa nak rajin untuk mengaktifkan diri di dunia 'mukabuku' itu. Tapi.. Tapi.. Rasa macam nak cari balik mood mengarang di blog dan buat macam menulis diari. Harapnya menjadilah kali ini. Haha. Harapan..

p/s: Nak jengah ke blog kengkawanlah. Lama tak baca cerita awak semua. [^_^]

9 comments:

  1. Akk pun tk aktif facebook, kdg2 je buka, baca cerita kwn2..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sampai sekarang saya masih tak aktifkan semula Facebook tu. Huhu.. Betul juga kata Kak Nohas, Fb tu lebih kepada bila kita nak tahu update kawan-kawan kita je. =D

      Delete
  2. aida aktif di fb hanya utk baca2 update kawan2.
    tak aktif update status sendiri.
    blog? pun kurang aktif :) ha ha ha ha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. Samalah, saya pun tak berapa nak aktif ni. Tapi, rasanya macam nak aktif semula.

      Hurmm.. Macam ajelah. Hahaha.. =D

      Delete
  3. selamat tahun baru 2020 cij farihin tuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehhh.. Hai Wak! Lama tak jengah ke blog Wak Lalat. Blog bukanlah hak milik kekal kan, Wak. Haha. Selamat tahun baru 2020 juga. =D

      Delete
  4. Replies
    1. Hahaha.. Ada.. tapi yang personal punya tutup buat masa sekarang, yang ada pun IG untuk lukis-lukis aje.

      Delete
  5. Untuk mempermudah kamu bermain guys www.fanspoker.com menghadirkan 6 permainan hanya dalam 1 ID 1 APLIKASI guys,,,
    dimana lagi kalau bukan di www.fanspoker.com
    WA : +855964283802 || LINE : +855964283802 ||

    ReplyDelete